Alkali Suyun Özellikleri

Kozmik yapısı gereği suyun yaşamsal değerde olması iki gerekçeye dayanır. Birincisi taşıyıcı vasfıdır, ikincisi ize çözücü özellikleridir. İçme suyunun insan vücuduna taşıdığı değerli mineraller İyonizerler vasıtası ile şifa kaynağına dönüştürülür.

Su bilinen şekli ile H2O`dan ibaret değildir. İçerisinde son derece değerli mineraller barındırır. H2O suyun yapıtaşıdır ve içinde yüksek oranda çözünmüş madde içerir. İyonizasyon esnasında değerli mineraller asidik mineraller ile bağlarını koparırlar ve suya dört önemli özellik kazandırırlar.

  • Mikromoleküler forma dönüşür.
  • Güçlü antioksidan nitelik kazanır.
  • İyon formunda alkali mineraller açısından zenginleşir.
  • Oksijen saturasyon kabiliyeti artar.

Anlaşılacağı üzere suyun doğasında olmayan hiç bir kimyasal özellik oluşmamaktadır. Su zaten bu özelliklere sahiptir ancak iyonizasyon süreci bu özellikleri insan vücudu açısından kullanılabilir hale getirir..

Doğada su 18-22 H2O`nun küme halinde tutunduğu formlarda bulunur. Oysa hücresel düzeyde suyu kabul ettiğimiz kapılar en çok 6 küme büyüklüğü kadardır. Dolayısıyla vücudumuz öncelikle suyu parçalamak sonra da faydalanmak zorundadır. Oysa Alkali İyonize su, süreç esnasında küme yapısını indirger ve 4-6 molekül kümesi büyüklüğüne dönüşür. Bu değer vücudumuzun herhangi bir işlem olmaksızın suyu kabul etmesi anlamına gelir. Hücresel düzeyde su geçişkenliği "detoks" demektir ve özetle suyun detoks etkisi 10 kat artmaktadır.

Alkali minerallerin tamamının elektron fazlası vardır. Elektron eksikliği olan asidik minerallerle bağ kurarlar. Süreç esnasında asidik mineraller elimine edildiği için Alkali mineraller serbest kalırlar. Bu durum elektron bağışlama eğiliminde olan, yani antioksidan nitelik kazanmış bir su elde etmemize yol açar.

Asidik minerallerin tahliyesi bakiye suyun Kalsiyum, potasyum, magnezyum, sodyum ve mangan açısından zenginleşmesini sağlar. Üstelik bu su artık iyon formunda, yani bio-yararlılığı çok yüksek mineraller içermektedir.

Kalsiyum tutunma kabiliyeti çok yüksek bir mineraldir ve doğada serbest halde bulunmaz. Genellikle klor veya flor türevleri ile bağlar kurar. Asidik minerallerden arındırılmış su yapısında bir süreliğine kalsiyum serbest formdadır. Bu esnada oksijen moleküllerine tutunum sağlar. Bu işlev Alkali iyonize suyun diğer su tiplerine göre 2 kat daha fazla oksijen taşımasına yol açar.


Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.